Ik schrijf mooie teksten en verhalen

Tientallen teksten schreef ik als journalist voor uiteenlopende tijdschriften, meestal met een human interestonderwerp. Ik schreef achtergrondverhalen, samengestelde producties, interviews en reportages. Mijn specialiteit: lange verhalen van 1500 woorden of meer, maar natuurlijk kan ik ook kortere verhalen schrijven. Columns schrijf ik graag en ook webteksten liggen mij goed. Ik weet hoe ik me op een doelgroep of een bepaald publiek van bezoekers moet richten en hoe ik ingewikkelde informatie eenvoudig en aantrekkelijk opschrijf. Zeker als het om medische informatie gaat, ben ik daar goed in.

Ik schrijf boeken

Ik schreef tot op heden vijf non-fictieboeken en werk momenteel aan het zesde. Zoek je een ghostwriter of iemand die een langer verhaal voor je wil neerleggen in een boek, dan kun je (meestal) ook bij mij terecht. Ik overzie een boekenplan snel en kan altijd een goed plan vooraf maken. Ik heb nog nooit een voorstel voor een boek bij een uitgever aangeboden dat niet in een contract resulteerde.

Maar ik schrijf niet alles

Voor jaarverslagen, gebruiksaanwijzingen of taaie beleidsstukken moet u niet bij mij zijn. Die redigeer ik overigens wel graag, waardoor ze zonder utizondering aantrekkelijker worden om te lezen.