Incompany trainingen
online of fysiek

Als u wilt maken we een training voor u geheel op maat. We komen naar uw bedrijf toe of we organiseren een live online training via Teams of Zoom. Zo leren uw mensen precies wat ze nodig hebben. We maken desgewenst gebruik van oefenmateriaal uit uw eigen praktijk en geven de deelnemers handvatten waar ze direct wat aan hebben in hun werk. Met collega’s samen een cursus doen is praktisch omdat ze hetzelfde leren, maar het is ook goed voor de teamspirit! Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. 

Waarom zou u voor TG kiezen?

Wij hebben vele jaren ervaring als docent-trainer in alle mogelijke schrijftrainingen, op zeer uiteenlopende werkplekken en locaties. Onze evaluaties zijn zonder uitzondering lovend. 

We zijn deskundig

Als neerlandici en zeer ervaren docenten/schrijvers weten we waar we het over hebben. We kennen alle taalregels en schrijfprincipes die tot goede teksten leiden.

We voelen ons op veel gebieden thuis

Of we nou op een ministerie of bij een gemeente zitten, bij een groot commercieel bedrijf of op een redactie. We voelen de bedrijfscultuur goed aan.  

we weten een goede sfeer te creëren

Geen eindeloze theoretische verhandelingen maar levendige interactie en een prettige sfeer waar iedereen zich veilig bij voelt. Dat vinden we belangrijk. 

we zijn gericht op de praktijk

We weten precies wat er nodig is om na de training tot betere teksten te komen en geven concrete handvatten waar de deelnemer meteen wat aan heeft.