Foutloos formuleren en/of Foutloos spellen

We hebben nog nooit zoveel geschreven als tegenwoordig. Waar je vroeger de telefoon pakte, verzend je nu een e-mail of een appje. En daarnaast schrijven we ook wat af. En je weet: dat gaat niet altijd 100% correct. Correct Nederlands geeft veel mensen hoofdbrekens. School is lang geleden, de regels zijn wat weggezakt en je weet dat je er eens iets aan zou moeten doen. De basis zit er wel in, maar hoe zit het bijvoorbeeld met de Engelse werkwoorden (heb je iets ge-update, ge-updatet, geüpdatet of geupdated)? En ga je ervan uit, er vanuit, of er van uit? Wanneer kies je nou precies hen en wanneer hun? Wanneer wat en wanneer die of dat? Kortom: je kennis van de taalregels kan wel een kleine update gebruiken. Zo kom je in je mails en al het andere dat je schrijft beter voor de dag.

Juist waar het vaak fout gaat

Deze cursus Correct Nederlands bestaat uit twee delen en je kunt er ook voor kiezen om maar 1 deel te doen: Foutloos Spellen of Foutloos formuleren. De training behandelt niet alle regels die er zijn, daarvoor zijn dikke boeken nodig, maar juist de dingen die je vaak doen twijfelen. Dingen die snel mis kunnen gaan. Fouten die veel mensen maken. Daarbij gaat het om zowel de spelling als de formulering en woordkeuze. Een opfriscursus van 8 lessen voor wie wat zekerder wil zijn bij het schrijven. 

Deze training kost 320 euro excl. btw (dus 387,20 incl.) als u maar 1 van beide delen doet en 600 euro excl. btw (dus 726,- incl.) als u zich voor beide delen tegelijk aanmeldt.