We hebben nog nooit zoveel geschreven als tegenwoordig. Waar je vroeger de telefoon pakte, verzend je nu een e-mail. En daarnaast schrijven we ook wat af. En je weet: dat gaat niet altijd 100% correct. Maar school is lang geleden, de regels zijn wat weggezakt en je weet dat je er eens iets aan zou moeten doen. De basis zit er wel in, maar hoe zit het bijvoorbeeld met de Engelse werkwoorden (heb je iets ge-update, ge-updatet, geüpdatet of geupdated)? En ga je ervan uit, er vanuit, of er van uit? Wanneer kies je nou precies hen en wanneer hun? Wanneer wat en wanneer die of dat? Kortom: je kennis van de taalregels kan wel een kleine update gebruiken. Zo kom je in je mails en alle andere teksten die je schrijft beter voor de dag.

Juist waar het vaak fout gaat

Deze complete cursus is daarvoor bedoeld. Het behandelt niet alle regels die er zijn, daarvoor zijn dikke boeken nodig, maar juist de dingen die je vaak doen twijfelen. Dingen die snel mis kunnen gaan. Daarbij gaat het om zowel de spelling als de formulering en woordkeuze. Een opfriscursus van 8 lessen voor wie wat zekerder wil zijn bij het schrijven. 

Prijs: € 560 excl. btw. (dat is € 667,60 inclusief)

NB: Kiezen voor alleen spelling of alleen formulering kan ook: dan zijn het 4 lessen en betaal je de halve prijs (280 euro exclusief btw)