De media staan er bol van: Artificial Intelligence oftewel Kunstmatige Intelligentie. En in combinatie daarmee Chat-GPT. Nog even en de tekstschrijver is overbodig binnen elke organisatie, want de tool schrijft in een handomdraai al onze teksten voor ons, lees je overal. Maar zo ver is het nog lang niet en voorlopig presteert chatGPT ver onder het niveau van een professionele tekstschrijver. Hij kan veel, maar hij kan vooral ook heel veel niet. 

Toch is het zinvol om een account te openen en chat-GPT te gebruiken. Want de tool kan je wel degelijk helpen bij je werk en je veel tijd besparen. Hij kan je op ideeën brengen, vertellen wat er bekend is over een bepaald onderwerp, bronnen voor je aandragen, interviewvragen bedenken, formats maken, een hoofdstukindeling voorstellen, teksten voor je vertalen, etc. etc. Maar daarna is het de beurt aan jou, de professionele tekstschrijver, die al dat moois van chatGPT vooral ziet als input waarmee je zelf aan de slag gaat.

Deze training is specifiek gericht op de professionele tekstschrijver: degene die tijdens het dagelijks werk veel korte en lange teksten schrijft. Of het nou om een e-mail gaat, een nieuwsbrief of een beleidsstuk. Met chatGPT onderin je werkbalk heb je een assistent die altijd voor je klaarstaat. Maar ook een hulpje dat nogal wat fouten maakt en dat je daarom met argwaan inzet. 

Deze training bestaat uit 4 lessen via de e-mail, en laat zien wat je als tekstschrijver met chatGPT kunt en wat je beter kunt laten. 

De prijs is € 320,- excl. btw (dat is € 387,20 inclusief).